Tuesday, May 29, 2012

"Platsil ainult poisid"

Kodune sõiduplats hakkab valmis saama ja koplid ootavad hobuseid. Tänavune suvi on poiste päralt. Kuni augustini asustavad meie kopleid 
1. Eesti tõugu täkk Apollo 778E. Minu põhihobune ja tänavu kindlasti võistlushobune number 1. Hakkame nüüd peale paaritushooaega ette valmistama meitrivõistlusti, mis toimuvad juulis. Samas tahaks juunis ka koolisõidu karika etapid kaasa teha, olenevalt sellest kuidas treenitus taastub. Raskusastme poolest peaks nüüd juba olema eest L klass.
2. Eesti tõugu täkk Ahtos 755E. Ahtos tuleb meile hoiule ja oma treenitust ning koolisõiduoskusi lihvima. Kui kõik kenasti läheb, siis vähemalt eesti hobuse päevale tahaks selle kena kollase hobu ka kaasa võtta.
3. Eesti raskeveo täkk Vagabond 2192ER. Vagabond on kaugelt üle minu tavalise mõõdupuu, aga ta pidavat leebe olema:) 800 kg tõsise mehe võlu. Vagabond peaks ka veidi lisaharidust omandama, et hiljem ka sõiduvhendit vedades sujuvamalt kõik toimiks. 
4. Üks üliarmas minishetlandi poni. Tema ülesanne on hooldada muru ja õppida käru ees käima. Oma 86cm turjakõrgusega ta ratsahobuseks väga ei kandideeri, kui siis vaid pisematele. Aga viisakalt käituma ja pisutki kasulikuks tuleb ikkagi õppida.
Suve teise poole asukate osas ei ole veel nii palju selgust, aga üks täismees on veel ootamas oma korda.
Kes aga tahaks tulla LAhemaale oma hobusega suve veetma ja ratsutama, siis see võimalus on ka olemas!

No comments:

Post a Comment