Friday, July 29, 2011

Kodus




Nii palju sündmusi on kogunenud, et pole jõudnud isegi krijtuama. Apolloga sai enne jaani sõidetud esimene L skeem 60% peale. Äärmiselt rahul hobusega ja kuigi EMV osalemisest kõrvale jäämine oli veidi mõru, saatsin hobuse selle tulemuse pealt rahumeelega puhkusele. Sügisel saab ehk uue hooga alustada. VÕistlusest endast kirjutan eraldi.
Palju põnevat on aga juhtunud kodus. Juunis olid kodus Apollo ja isladi hobune Jonatan. Nüüd juulis tulid linalakaline Villem ja paarisrakendihobused Allegro ja Amadeus. Peagi peaks lisanduma veel üks eesti hobune. See kõik on väga põnev ja ehk jõuan nende koolitamiseprotsessi ka blogis kajastada, aga hetkel vaid pilte vaatamiseks.
Villem tuli algõppesse ja enne seda ka veidi inimese juures korralikult ja ohutult käituma õppima. See on tal juba selge ja Villemist on saanud meeldiv kaaslane.

Allgero ja Amadeus lihvivad siin oma ratsastatust. Ka rakendihobused saavad päris korralikku koolisõidukooli , et olla konkurentsivõimaline. Voore tallide rakend on igapäevases mõttes kasutuses kaariku ja kalessihobused. Kiigake uhkeid pilte pulmakalessist nende kodulehelt.

No comments:

Post a Comment