Tuesday, February 1, 2011

Tere Apollo



Täna võtsin vastu Apollo. Eelmisest väljaõppetsüklist on möödas pool aastat. Järgnevad blogi sissekanded saavad suuresti olema Apollo päralt. Jätkame tüüd treeningpüramiidil ja vaatame kuhu see meid järjekordse perioodi vältel viia jõuab. Kui eelmise tsükli peamine tähelepanu oli rütmil ja lõdvestatusel ning aimu sai juba ka kontaktist ning impulsist, siis nüüd tuleb esimesed kaks taastada ning töö ligub suurema tähelepanuga just kontakti ning impulsi peale ehk tõukejõu suurendamisele ja selle kontrollimisele. Ilmselt lülituvad programmi ka hüppetreeningud.

Atheena on oma uues kodus kodunenud ja hakkab samuti tegema ettevalmistusi võistlushooajaks. Pildil seisab Atheena oma nüüdses kodukoplis, kus tema kaaslasteks on gotandi russ poni Roope ja üks kena Soome tõugu mära. Tallinaabreiks aga muuhulgas kümned vasikad :D
Omajagu nalja on saanud maastikul kolades, kus Atheenal on tulnud pista rinda seninägematute koletistega nagu käruga traavel ja rohelised postkastid. Seni on kõik õudused võidukalt ületatud ja kõik osapooled rõõmsad.

No comments:

Post a Comment